hej

Hejhej, nu är vi i alperna och åker skidor. Sitter på nån bar där det fanns internet! Imorgon fyller jag åååååååååår, och snart åker vi ner till huset i frankrike, så då kan jag lägga upp massa bilder också! Ha det bra, pusssss!

snart framme!

Nu är vi snart framme i skåne, hos mormor och morfar. Kommer antagligen inte blogga på ganska länge, men om en vecka är vi framme i huset i fraaaaaaaaaaance och då lär det komma upp mycket bilder och många bilder! Nu håller batteriet på datorn att ta slut också... Men ni får ha en goood jul allihop! Puss!

bilen

Hejhej, sitter just nu i bilen och har precis kommit ut ur stan. Känner att den här sex timmar långa bilresan kommer bli ganska okej eftersom man har internet, hahahahah!

haha töntdagens

Kan inte sova.
Dagens mående: Bra, men kall och trött
Dagens låt: All I need is you - Idol 2010 (haha)
Dagens smink: Solpuder och concealer
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Pyjamas
Dagens händelse: Jag sov till 12
Dagens vill ha: Spotify Premium och Julmust
Dagens saknad: Linaaa
Dagens behov: Maaaaaaaaat
Dagens köp: Skidkläder
Dagens mat: Tomatsoppa

playlist

Wilmas

två dagar kvaaaar

Tänkte bege mig mot sängen alldeles strax, men måste packa lite smågrejer först. Imorgon åker vi ju somsagt till Skåne för att fira jul! Vi hörs nog någon gång under dagen eftersom jag har internet i bilen! God juuuuuuuuuul!
Bild från förra julen!
ps. jag fyller år om åtta dagar!

julavslutning

Ååh vad skönt att man har jullov nu! Igårkväll var det julavslutning i kyrkan, och vi fick våra betyg. På kvällen åt jag, mamma och pappa på restaurang, och idag har jag inte hunnit göra så mycket, men jag sov läääääääääääääänge!
Imorgon åker vi ner till skåne för att fira jul, och efter det fortsätter vi ner till frankrike, men först ett stopp för att åka skidor! Idag måste jag alltså packa, städa och köpa skidjacka, måste nog börja nu! Pusss!
Det här hade jag på mig igår, sammetsfodral och Vildas halsband (som jag glömde ge henne..)

countdown

shit, kom på att det är julafton om sex dagar och min födelsedag om tolv dagar!

rut


three nice things from rut mfl.

Imrogon är det släktglögg, vilket innnebär att jag träffar Biancissss! Pussar!

GRATTIS VILDA

Idag fyller den här snygga tjejen femton år!


Och bara för att hon är så snygg ska jag bomba bilder på henne och mig, älskar dig Vildaaaa, min bästis!







Och en gammal... Nutttte!


polyvore.com


16 december

Kom just hem och har inte gjort något särskilt idag. Ska nog inte göra mer ikväll heller, eller jag ska ju kolla på Kenza Tyra show och PARADISE FINAAAAAAL! JAAAA! Imorgon börjar vi vid nio så jag hänger väl lite med Vildis innan. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, tjaådååå


pepparkakaaaa

header


lucia

Hej, idag är det ju Lucia, och det firades i skolan med ett luciatåg. Efter skolan var jag med Olli och Vildis, och vad gjorde vi? Typ spelade kort ett tag, åt marängsvisch och det slutade med att vi alla satt i vildas säng. Olli med sin data och kollade på film, Vilda pluggade på sin och jag sov. Kul liv. Imorgon tänkte jag och Vilda åka in till ett litet mysigt fik och chilla där, mys! Nu ska jag packa väskan och lägga fram kläder, sen tänkte jag sova! Puss!

SATC

Orkar verkligen inte plugga tilldet där no läxförhöret, gör en smoothie och lägger mig och kollar på Sex and the City 2 istället.



Åhh, älskar den här filmeeeeeen!

kan inte sluta skratta

HAHA så jävla rolig!

gifts

Kolla, dom här fina sakerna fick jag av mina söta kompisar i fredags!

Solpuder, bandeau bh, trosor x4, hårmasker + ett badskum!


Linneeee

Volanglinne


Och den här sööööta tavlan, så himla gulliga dom är!

tjejer

Hej, sitter och kollar på Sex and the City just nu, väldigt mysigt. Kom för en stund sen hem från Debaser där Daniel Adams Ray spelade! Asnajs! Igår var ju min och Vildas tjejmiddag också, och det var också asnajs! Vi åt god mat, fick massa fina presenter, dansade och kollade på film! Imorgon blir det nog lite plugg och ja, chilldag helt enkelt. Godnattis, puss!


Bilderna är lånade av Vilda och Saarah!

nice

Hejhej, nu ska jag alldeles strax spring till bussen, till tanläkaren, men först lite snygga clothes! Ikväll ska ju jag och Vildis ha tjejmiddag och det ska bli jävligt nice! PUSSSS


burr

Usch vad kallt det äääääär!


onsdag

Haha erkänn att ni blev lite rädda i inlägget under!

Hej, nu är jag klar med allt plugg, så nu är jag friiiii! På fredag har ju jag och Vildus tjejmiddag och det ska bli grymt! Nu tänkte jag hoppa ner i sängen och titta på ett avsnitt paradise hotel, vi hörs imorgon! Förresten, såg ni det där konsiga skenet idag? Asballt ju! Aja, godnatt, puss!


Tre solar

vildadada

Hejhej, idag har jag varit med Vildis och pluggat och ätit bullar! Glöm inte att gå in på Vildas blogg hääär!
Vildaaaaa, den som inte trycker är dödens!

pepp

Hejhej, har ganska mycket plugg just nu men snart lugnar det ner sig hoppas jag. På fredag ska jag och Vildis ha tjejmiddag och det ska bli jävligt nice! Nu måste jag fortsätta pluggandet då hörs vi nån annan dag! Tjaråååååååååå!

finis

Fan vad snygg kompis jag har.


ny

Jag var så trött på min gamla header så jag gjorde lite snabbt en ny, ganska lik den andra, men med några nya fina bilder! Vad tycks?
Gamla:
och så den nya:
Nej fan, hela kom inte med, men jag pallar inte göra om så det här får duga!

måste bara visa


.

Hejej, länge sen eller vad? Men har man inte tid så har man inte, har haft fullt upp i veckan. Vi hörs nån annan dag när jag har något att blogga om!

RSS 2.0