godnatt.se

Haha, jag tänkte logga in på blogg.se och skriva ett godnatt inlägg, men då skrev jag godnatt.se istället för blogg.se. Fan vad trött jag är, godnatt!

 


PRAOOOOO

Tja. Då har man fått prao på Plantagen, nice! Nu har jag checkat Solsidan och nu ska jag väl orka plugga lite. Vi hörs sen!


HM HÖST


tjugofemte september

Hejhej! Idag har jag pluggat, städat och duschat. Nice dag! Igår och förrgår var jag med Bea, vi gymmade, badade, kollade på Dear John, fotade och sov. Bea grät verkligen i flooooder när vi såg Dear John. Då menar jag inte lite snyftningar utan hon storgrät verkligen! Haha, nej nu ska jag och Nova kolla på nån film, ha det bra ♥


car

Ni tror säkert att det här är ett skämt, men min familj är helt seriös. Den här ska jag åka runt i när jag får mitt moppekörkort. Se och njut!


amazingMmmmmmmmmm


sleep tight

Godnatt alla därute

ja tack.


OLIVIAAA

IDAG FYLLER JU OLIVIA ÅR! GRATTIS! SAKNAR DIG MASSOR!


ZARA

Åh skitfin jacka! Ska nog köpa den här nån dag!Zara 559 kronor

hmmmm


Vilka tycker du är finaaast? :) ♥

GUESTBLOG

Heeeeeej. How you doing ! Yoooo
Nu gööör vi smooooothie. Vi måste ju ha en drink när vi ska bubbelbada !

Hadeeeeeeeeee!! // Viiiildaaa

P.s. Ni hao liang

MONKI


Den här är jack är så himla fin, men jag tror verkligen inte jag skulle passa i den så jag tittar hellre på den.. 500 kronor på Monki!

when I fall a sleep


hot wings

Hej, planerna inför morgondagen är bio på kvällen with the girls, Resident Evil 3D, haha! Och kanske äte på nån thaibuffe innan, sen sover jag nog hos Vilda, och sen får vi se vart vinden tar oss. Det ska iallafall bli skitmysigt så ha en grym lördag, för det ska jag! Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och drömma om Insane! Godnatt alla! Puss!


Bjuder på den här sötaaaa bilden på Siri och Josefin!

EUROPE

Woooow, var på Gönaaan idag med Jossiiii :) Vi såg på Europe ya know! Haha, det var askuuul! Sen åkte vi en massa såklart, och det snurrade så jävla mycket på Insane! Helt Insane helt enkelt, haha. Nej, men det var en asrolig kväll, älskar dig Jossan ♥

Nice guys huh?


efter regn kommer sol

Mitt i regnet lägger jag upp lite härliga Västkusten bilder från i somras!
London ♥

Nu är det såhär att jag och Bea kanske, kanske, kanske åker till London nästa lördag. Fyfan vad kul.

Mmmm, höst..


Monki, 250 kr

oh shit

Ojoj, nu var det längesen jag bloggade... Men jag har inte haft nån dator och helt enkelt inte orkat, men nu så! Jag har hunnit börja skolan och fått massor av läxor, haft kräftskiva med mina kompisar och gått på bio med Vildis :) Idag fick vi som sagt datorerna och det var sköönt!


Sommaren gick för fort.

RSS 2.0