varje tjejs dröm

Nu ska jag sova, imorgon blir det linnros på grönan! Ha det bra, puss!

fade into darkness

Hej blöggen, min skola är great och jag gillar min klass, saknar dock mina bästa kompisar varje dag men jag klarar mig! Går i Franska Skolan, samhälle för er som undrar. Idag har jag varit barnvakt som jag alltid är på måndagar, pluggat lite och sånt. Imorgon vill jag verkligen shoppa, måste shoppa!




Hade inget annat och visa så det fick bli mer parisbilder, vill tillbakaaaa!

vi går ut och brinner upp i natten


inköpslista
Hejbloggen! igår var det mys med min gamla klass på södersved, och sedan åkte vi hem till jossan och myste lite mer. har börjat gymnasiet och sånt nu så är allt igång igen, ganska skönt faktiskt! idag ska jag på gröna lund med min lillasyster, hihiih mys, och på torsdag är det oskar linnros, fyfan vad kul! vi höööööörs, puss

rålis

Kom nyss hem från en mysig kväll med tjejerna, vi hängde först lite vid espresso house och sen gick vi till rålis för att se på utomhusbion där, så himla mysigt! Black Swan var det idag och det var bara så braaa! Nu ska jag iallfall sova för imorgon ska jag åka till mitt framtida gymnasium och träffa mina framtida klasskompisar!!!!! Godnatt!

elva tusen, någon?


Vem fan har råd med en väska för 11000 liksom? Den här väskan är iallfall högt uppe på min drömlista iallfall, men man kanske ska satsa på den billigare varianten härifrån istället för den sjukt dyra härifrån? Aja, over and out, nu ska jag sätta på nå film och somna till, puss!

22.41

Hejsan, idag har jag varit inne i stan hela dagen med Vildaaaa, och igår var jag och Josefiiiiin på Ung08, haha alltså. Vi såg iallfall Mohombi och Newkid lite - och baby det var asnice. Nejmen imorgon är det sommarbio i Rålis som gäller, wiie vad mysigt!

red sky in the night is a sailors delight, eller huuuur jossan? puss bloggen!

det här gjorde min dag


längtar ♥

vi kommer alltid ha paris

Kom hem från Paris idag och är helt sluuut efter dom här dagarna! Det känns som vi har sett det mesta även fast vi bara var där så kort. Men det var iallafall hur mysigt som helst och jag vet att jag kommer komma tillbaka dit inom en snar framtid!

Paris ♥

Louvren
Sacré-Cœur

Marknaaad

In på den där gatan bodde vi

Självklart åkte vi upp 300 meter i Eiffeltornet


uuuutsikt

Triumfbågen

Haha vi var verkligen ett par reeeediga turister dom här dagarna men vafaan det är ju meningen!

vatten


imorgon lämnar jag landet!

Tänkte faktiskt somna tidigt ikväll eftersom att jag ska upp vid tretiden inatt, måttligt kul. Kommer hem på lördag med massor av bilder att visa!


ååååh wiiie

såg nyss att veonica maggio spelar på grönan den 23 september, lär bli grymt!

trött tjej


Nu ska jag gå och lägga mig, och på onsdag åker jag iväg över helgen, kan ge er en ledtråd, sirap...

godnatt bloggen! puss!

bildbomb lundnäs










Såhär har det väl mest sett ut den senaste veckan, så himla mysigt!

lundnäs


hej bloggi, vi har det bra här uppe, badar solar och myser är väl det mesta vi gör. och njuter av de sista veckorna av sommarlovet! ha det bra så hörs vi när jag kommer hem med tusen bilder, puss!

RSS 2.0