night

Nu är den här dagen slut och jag tänkte lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt Top model!


Hur söt? Har varit trött hela veckan, tror det beror på att vi har ställt om klockan haha! Godnatt finisar, puss!

självklart!

Hej & tack Kajsa! Eftersom jag ändå inte har något att blogga om så kan jag ju göra det! Sådär här får bli en till del ur min garderob som jag höll på med tidigare.


Här kommer en bild på en del av mina smycken, orkade inte springa runt och leta efter några andra, men de här låg närmast så de borde ju vara de jag använder mest! Jag är ingen riktig smyckesmänniska eller vad man säger, jag glömmer alltid bort dem! Såå, vilken är er favorit?

vs



Leopard vs Zebra?

Hejsan! Idag har jag varit i skolan, sedan donkeeeeen med jossan och sen hem! Imorgon är det freeeedag, och då ska jag på moppekurs i stan. Hela helgen är det, men det är värt det eftersom att jag snart får moppe! Wiie! Hadet bäst! Puss!

iheartyou





30 mars

hejsan! idag är det onsdag, vilket innebar skola och sen åkte jag hem. nu måste jag plugga lite, skriva en låt till musiken och titta på sveriges mästerkock ikväll, ååh vad jag älskar det programmet! igårkväll var jag med biancis på crikus och kollade på robyn, så braaaa! det var jättemysigt och robyn var grym! bianca tog massa coola bilder som hon borde lägga upp snart på sin blogg!!!



bilder från västkusten. åh vad jag vill ha sommar! nunununuunuunuuuuu!

hej macro

Neej! Det har hänt något med min kamera! Jag tror att blixten har blivit överhettad eller något, för bildern ajag tog alldeles nyss var helt överexponerade! Men det löser sig nog...
Nu ska jag sova, det är en dag imorgon med. Puss

sommartid

Hejsvejs, idag har vi ställt fram klockan en timme och det betyder att vi är ett steg närmare sommar! Idag har jag varit och klippt mig och köpt två par jeans, dom är perfekta! Imorgon är det skola som vanligt och efter skolan ska jag vara med Vilda, som vanligt. Ha en bra kväll så kanske vi hörs senare, puss!
De ljusa är Dr. Denim och kostar 399 kr, de andra är från Tiger of Sweden och kostade 1299 kr!

två år sen

Det här inlägget skrev jag för exakt två år sedan. Känns verkligen inte som såååå länge sen!

saturday

Hejsan! Idag är det lördag och jag kom hem från Bea för en stund sen. Igår var vi en snabbis i nacka forum och jag fick med mig ett asfint halsband hem! Sen sova jag där och idag har vi åkt på hennes coola moppe hela dagen! Härligt!
99 kr från Bikbok!

snart helg!

Hej bloggen! Idag är det trosdag vilket innebär att det snart är helg! Jag har kommit på att jag typ lever för helgen. På måndagen tänker jag, yes, inte så långt kvar till helgen, och när onsdagen har passerat tänker jag, jaa nu är det helg! Helgen är i alla fall det bästa dom finns! Imorgon ska jag vara med min käre vän Bea, vi ska väl äta, kolla film, kanske shoppa lite och bara ta det lugnt! Vad ska ni göra?
Om jag skulle haft en OnePiece skulle jag glidit runt i den nu, men eftersom jag inte äger en sån glider jag runt i min långklänning från H&M.

jag har ingenting att blogga om

Jaa rubriken säger allt. Jag har inga bilder att visa och inget nytt att berätta, jag återkommer när jag har det!

m å n d a g


Hejsan! Sitter just nu och försöker skriva en labbrapport som ska vara klar imorgon, och det går inte alls bra. Idag har jag varit i skolan och sen en kortis med Vilda och sen hemma. Ha en bra kvällllllll!

söta skor

Vad tycker ni om dom här? Jag tycker dom är skitsöta faktiskt! Dom ska komma ut i H&M nån gång i sommar, då kanske man ska slå till?

godnatt!

Ska nog hoppa i säng nu, kanske kolla på nån film. Sov gott allihopa!

black or purple?


Nu har jag gått och blivit kär i den här bikinin. Jag SKA ha den, men jag går fortfarande och velar, för jag vet inte riktigt vilken färg jag vill ha. Det lutar nog lite mer åt den svarta, men samtidigt är den lila skitfin. Snälla hjälp mig nu, vilken är snyggast? Den kommer från H&M och kostar 99kr för underdel och 129 för överdelen!

pink

Nu är våren här och det betyder en ny vårjacka! Jag köpte den här med mamsen idag på H&M. Jag stog och velade mellan den här och en khaki grön, men jag tyckte faktiskt att den här var finast! Den kostade iallafall 300 kr och fanns i beige, khaki grön, mörkblå och den här färgen! Love it!



Vad tycker ni, behålla eller byta?

såhär



Här ser ni nästan alla saker jag köpte, och så här tänkte jag matcha dem! Men gärna ett par liiiite brunare ben så blir det perfekt sen! Vilken outfit var snyggast? puss

cape


Här kommer en bättre bild på min cape/poncho/sjal eller vad man nu vill kalla den! 199 kr på Åhlens, finns i grå, brun och vit också!

hej vår

ÄNTLIGEN! Känner ni att det har blivit vår nu? Jag gör! Idag är det söndag, och det innebär Solsidan! Men det sorgliga är att det är det sista avsnittet, hemskt! Idag hade jag på mig detta :)

Linne från Zara och jeans från Cubus

love it

Hej alla! Igår hade jag världens mysigaste dag med min bästis Vilda. Vi var i stan heeeela dagen, shoppade massor och åt lunch på en bänk i kungsträdgården! Jag fick med mig hem massor med fina saker, här får ni se!


Linne från ZARA, 99kr

Linne från ZARA, 199kr

Topp från H&M, 149kr

ÄLSKADE jeansväst från Monki, 250kr. Ska egentligen ha en mindre storlek, så om det får in fler ska jag byta!

Långklänning Bikbok, 99kr (REA!)

Shorts från ZARA, 299 kr

Khakigröna shorts från H&M, 99kr. Färgen är inte sådär brun dock!

Ring (!?) från JC, 50 kr, typ sista i Sverige! Fattar inte att jag har köpt enring, jag använder ALDRIG ringar, men men.

Jag ääälskar jeansvästen och zebra linnet! Vilken eller vilka är eran favorit?

Och jag glömde ta bild på ponchon, från Åhlens 199 kr!

today's outfit


Ny poncho (!!) - Åhléns
Blus - Bikbok
Jeans - Carlings
Converse - London
Solbrillor - Lindex

i want it all


Jag vill haaa! Dessa snygga grejer ska jag hålla utkik efter på lördag!

palla paus

Nej jag ångrar mig!

Godkväll, hur mår ni? Jag har precis kollat klart på Mästerkockarna (tönt jag är), och nu tänkte jag ta mig i kragen och plugga lite franska! Imorgon är det fredag, ååååhåhååhåhåhå, fan vad veckorna går snabbt alltså, inte långt kvar till påsklov! Imorgon har jag inget planerat, mest chilla och sånt. På lördag blir det storshopping med Vildis!

Har ju inte visat dessa vackra bilder än...



Haha jag döör, sista bilden!!

bloggpaus

Hejsan, jag orkar verkligen inte blogga, och jag får ändå aldrig några kommentarer ju! och det är väldigt mycket i skolan just nu. Så jag tar en liten bloggpaus som det så fint kallas! Vi får se om jag slänger in ett inlägg eller två, då och då! Oj vad fint det rimmade där!

frågor

 

Hej Ebba! Jag gjorde det där inlägget på polyvore, men det kommer tydligen från dalias.com...?


Tjenare mannen! Spetströjan köpte jag på Cubus för ganska länge sedan tyvärr!


mina klänningar

Här kommer ännu en del ur min garderob! Den här gången ska jag visa er några av mina klänningar!


1. Kappahl 2. Frankrike 3. Frankrike 4. London 5. Bikbok 6. London

Faan alla klänningar ser så mycket finare ut på riktigt ju! Min favorit är nog den från bikbok! Min nästa klänning ska bli en enarmad har jag bestämt.
Vilken av dessa är eran favorit?

16mars

Idag har jag på mig det här!
Linne - Monki
Bustier - Bikbok
Byxor - Gina tricot
Halsband - H&M

new one

Heeeeeeeeeej, jag suger på att blogga och nu suger på att kommentera. Idag åt vi sushi till middag och idag köpte jag det här fina linnet från Monki! 150 kronor!
Nu ska jag plugga lite smått inför nationella i biologi imorgon! Ha en bra kväll! Puss

bikbok levererar

Jag är kär i den vita blusen! Den måste jag haaaaaaaa! Det får bli på lördag när jag och Vilda ska shoppa! Från Bikbok. Godnatt.

sorry dudes!

Hej och hå, har verkligen inte orkat blogga, och jag kommer antagligen inte blogga så mycket den här veckan eftersom vi har matteprov, nationella prov och massa inlämningar! Så ni får stå ut ett tag till!
Idag och igår var jag med Vilda, sen blev det båtmässan och sen middag hos Biancis!
Snygag brudar!

spring för livet

Hejhejhejhej! Har nyss kommit hem från genrepet i Globeeeen, med mamsen, nova och hennes kompisar. Nej, det var egentligen inte meningen att jag skulle följa med, men nån var sjuk så jag fick ta hennes plats. Det var iallafall mysigt och trevligt! 
Lite av hur jag såg ut idag då! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova lääääääääänge! Natttttttiiiiiiiiiii!

mobileblog

Heej! Nu sitter jag i Globen och väntar på att Melodifestivalen genrepet ska börja! Innan åt vi sushi och köpte goooodis! Imorgon ska jag som sagt vara med vildis och på söndag måste jag nog mest plugga! Vad ska ni göra ikväll? Ha det bra, puss!

Bild 30 SISTA BILDEN!

Någon jag aldrig kommer släppa taget om





Man ska aldrig säga aldrig höhö. Men dom här människorna kommer jag inte släppa i första taget! Dom är bäst!

happyface

Det här möts man av när man loggar in! JAG ÄLSKAR ATT FÅ KOMMENTARER! KOMMENTERA MERA!

the tongue of love

Här har ni min nya favorit låt! Och det här hamnar rakt ner i eran carebox, jag vet.

sdfghjgfd

Jag älskar såna häääär! Vilket är er favorit????????

don't hide yourself in regret

HEEEEEEEEEEEEEJ! Idag orkar jag inte blogga! Ha en kul kväll, pussss

Bild 29

Den nyaste bilden på mig själv


cooooooool

satfläsk

Heeeeeeeeej! Nu tänkte jag hoppa i säng och sova lite sådär! Har sovmorgon imorgon också, ooj vad trevligt. Efter skolan ska jag vara duktig och passa massa barn och tjäna lite pengar på det, det blir najs! På lördag är det Vilda som gälller. Hela kvällen och hela natten. Idag var jag i skolan (oj vad ovanligt) och sen åkte jag till min farmor och fikade lite. Har övat på franskaglosorna och kan de flesta, så nu tänkte jag stänga ner datorn och sova. Sa jag att jag hade sovmorgon imorgon? Nej men åå vad jag babblar. Godnatt!
Jag vill ha blå himmel, vår, sol, värme nuuuuuuuu!

Bild 28

En tokig bild

Tokig bild, tokig tjej.

virkat

Virkat  verkar ju vara väldigt populärt i vår/sommar. Själv tycker jag att det kan vara lite fint med ett magkort virkat linne eller topp till ett par jeansshorts. Gillar inte västar så mycket så det är inget för mig! Vad tycker ni om virkade kläder?

GODNATTTTTTTTTT

NU SKA JAG SOVA.
Så himla söt tjej!

hejhopp

Sitter och kollar på TV. Väntar på att House ska börja. Jaa så är det när man inte har alla kanaler!! Måste bara säga att ni typ är världens sämsta läsare. Jag ger er massor av inlägg och vad får man tillbaka? Noll kommentarer. You suck...... Ni måste bli bättre för annars orkar jag inte blogga meeeeeeeeeeer. Pussss. Ju mer kommentarer jag får, desto mer bloggar jag. Så är det.

vilka?

SKA köpa ett par såna här alldeles snart, har jag bestämt. Nu frågar jag er vilka ni tycker jag ska köpa! Båda kostar 60 kr.

so i'll see you next tuesday

Hej. Tjockade på donken med jossan idag. Åkte hem, läste bloggar, bloggade.
Outfit of the day
Skinnjacka (vååår!) - JC
Blus - Zara
Jeans - Carlings
Väska - Köpte jag i Smöööögen

Bild 27

En bild som jag alltid skrattar åt
HAHAHA JAG DÖR

Bild 26

Någon/några som jag alltid har roligt med

Såklart!

baby i like it

Ååh mysig! Tänk i sommar till shorts, en sval sommarkväll, ha-ha. 299 kr från Cubus!

dripdrop


Solsidan är slut, och helgen också. Imorgon är det skola och sen är det bara att vänta på påsklovet! Sov gott!

´´´

Nu är jag hemma och ska kolla på Solsidan! Har varit en riktigt sköööön helg i Stöten med Bea och alla andra. Imorgon är det skola. Jag orkar inte. Ha det bra! Pusshej!


körde lite bilder på bensinmacken ja.

thomas sabo


Här ser ni alla mina berlocker av Thmoas Sabo! Har både ett halsband och ett armband, men det börjar bli riktigt fullt nu! Mina favoriter är nog de två snäckorna, vilken är er favorit?

Det har kommit in lite nya berlocker och här är en favorit från den senaste kollektionen.


Bild 25

En person som alltid gör mig glad.


Olliiii!

Bild 24

En bild som gör mig glad
Söt som socker!

mina finaste

Tänkte visa er lite av mina favoriter!

- Det finaste håret jag sett har Shakira

- De finaste skorna jag har sett är från Jeffrey Campbell

- De finaste jeansshortsen jag sett är från H&M

 

- Den finaste låten jag hört är Ave Maria

 

- Den finaste bilden jag har tagit är den här


 

- Den finaste stället att ha tatuering på är på handleden

 

 

- Det finaste stället jag varit på är Skåne


 

- Den finaste väskan jag sett är från Mulberry



Bild 23

En bild från i somras

Bruuuuuna cheyer!

denim

Nu när jag är i fjällen tänkte jag visa er mina jeans!


1. Gina Tricot 2. BikBok 3. Crocker 4. Cubus 5. Gina Tricot 6. True religion 7. Gina Tricot

Jag älskar verkligen de första, ljusa och slitna, men tyvärr är de precis på gränsen till för små! Min absoluta favorit blir nog femman, sköna och snygga! Vilken är eran favorit?

bikbok

Hej, det här är ett tidsinställt inlägg, och just nu är nog bea och jag ute i backen och åker skidor! Vi har det säkert jättebra (hoppas jag) och vi kommer hem på söndag! Ha en bra dag! Här är Bikboks sommarkollektion som jag inte skulle tacka nej till! Älskar den korta orangea jumpsuiten som finns i svart också!


Bild 22

En bild på en tid jag saknar

framme!

Nu är vi framme i vårt stora lyxiga hus i Stöten! Ha en bra liv, för det ska vi!


nagelset

Titta vilken fin sak jag fick häromdagen av våra kompisar som bor i Spanien just nu! Så himla söta! Faktiskt väldigt bra att ha i väskan, men sånt som man aldrig orkar lägga pengar på!


Bild 21

En person som alltid ställer upp för mig

Mammiiii!

sälen nästa!

Snart åker jag och Bea iväg till Stöten, i Sälen! Vi stannar till söndag och vi ska ha det bäst! Ha det bra så ses vi på söndag, men några tidsinställda inlägg kommer nog upp då och då. Överraska mig med massa kommentarer när jag kommer hem, puss

Nu glider vi iväg, haha...

Bild 20

En bild på mina närmaste

Jaa hörni, det beror ju på hur man ser det. Visst min familj och släkt står mig närmast helt logiskt, men den personen som vet mest om mig och som kan mig bäst är nog ändå Vilda.

RSS 2.0