mini top

Hej och hoj! Idag var jag i skolan hela dagen, sen åkte jag hem och gjorde ingenting. Imorgon är det sista dagen i skolan för den här veckan och det känns så himla skööööönt! När jag och Vildis åker inte till stan på torsdag måste jag tittapå en sån här liten bandeau top som ni ser här över, vill ha den röda!! Från Ginatricot för bara 59 kronor! Ha en bra kväll! Puss!

alive

Hej bloggi, måndag och sol, bara två skoldagar kvar till leeeeeedigt! På torsdag ska jag vara med min bästis och på fredag blir det Petter & September, wiiiiiie! Trots att det är så kort kvar i skolan har lärarna valt att lägga tyo hundra olika uppgifter och prov nu, jag lackar. Nu ska jag sova, puss hörni!

bikini

Ännu ett inlägg från "min garderob" eftersom jag ändå inte har något annat att blogga om!
1. H&M 2. H&M 3. H&M 4. Lindex 5. H&M 6. H&M 7. Bikbok
Herregud vad man shoppar bikinis på Hm då! Min favorit är nog den svarta med hajtanden eller den mintgröna om man är riktigt brun!
Vilken är eran favoriiiiiiiiit?

ett år sedan

Åh herre, jag kan inte fatta att det här var för ett år sedan. Tiden bara flyger iväg, det är nästan läskigt. Hoppas att sommarlovet stannar lääääääääänge! Godnatt!

tjugoen dagar kvar

till sommarlov! fyfaaan vad jag längtar!

bal

Sådärjaa!
hwasjgljdaögl

knyt

Ny blus från Gina tricot, 199 kr
Nu ska jag dra mig mot sängen, puss och godnatt!

hello

Hejsan, kom hem från Vilda för någon timme sen. Jag sov där och vi kollade på skräckis, fyfan vad läskig den var! Idag har jag mest varit ute och solat, och bara tagit den lungt! Vi höööööööörs!

fredag igen!

Herre vad veckorna går snabbt, redan fredag igen! Idag hade jag shorts på mig och ååh vad jag älskar att det snart är sommar! Ikväll tänkte jag dra mig mot Vilda, och sova där, och kolla på skräckis, myyyys. Ha en bra fredag, puss
Här är mina nya skor som jag köpte i veckan. Ska nog ha dom på balen. Perfekt färg och jättesköna, men klcken hade kunnat vara nååågra centimeter längre dock. 650 kr från Nilson

tillsammans är vi bäst


sky

Hoppas på bra väder imorgon! Sovgott, pusspuss!

blir blind när alla lampor lyser

Här har ni alltså mina möjliga avslutning/balklänningar. Nu är den stora frågan, när ska jag ha vilken? Bal eller skolavslutning, hjääääälp! Så hörni, hjälp mig nu, kommentera nunununnuuu!!

happy

Nu blev jag glad! Såg just att jag fick MVG på min svenska redovisning, wiiiiiiiie! Har jag sagt att jag har fått moppekörkort förresten? Glaaaaaaad, åkte hem efter skolan idag, första gången på flera år, härligt! Imorgon ska jag vara med min Vildisssssss, mysigt! Ha en bra dag ♥

hajtand

Den här bikinin kom i veckan från h&m, beställde den för ganska längesen, men nu är den här iallafall! Vet inte varför färgen blev så konstig, men den är svart!

söndag

Hej bloggen, har varit med Bea hela dagen idag och igår. Mysigt. Imorgon är det skola, snart helg igen! Ha en bra kväll, puss!

beautiful

Med dom här två bilderna avslutar jag dagen, så fint

splash

Nu har jag precis ätit middag. Idag blev det nudlar med ärter, kan ju bero på att jag inte orkade göra något annat, så det fick bli det, haha! Nu ska jag plugga lite och sen blir det sängen för min del, är jättetrött. Pusshej!

new shoes

Här ser ni mina nya skor som jag köpte förra veckan tror jag, på Deichmann, haha! Dom är jättesöta på och precis in smak, lite båtkänsla över dom! Vad tycker niiii?

såhär

Såhär gick jag runt idag, var ju så himla varmt, har bara legat nere vid bryggan hela dagen! Ååh sommar!

träkalckar

Om jag nu ska ha den där klänningen på balen, måste jag ju ha ett bra snygga skor till också, så vad tycker ni om dom här till? Jag vill inte ha fööööööör höga för då blir jag alldeles för lång. Dom här kommer iallfall från Scorett!


light up





Jag älskar dig Vilda ♥

friday

Äntligen fredag! Har längtat hela veckan efter den här dagen, som alltid! Idag ska Vildis sova hos mig, det blir säkert skitmysigt, som altid, haha! Imorgon är det dock skola på morgonen, men vad gör det när man ska på Grönan efter med sina bästisar? Fyfan vad kuuuul!

Och idag är det ju sol och fint väder också, som jag har läääängtat, jag är trött på regn och sånt. Nu ska vi alldeles strax äta lunch här i skolan, och idag blir det Tacos, ååååååååh! Ha en bra fredag alla! Puss!


Vad passar bättre än den är låten, höhö

time4bed

Nu ska jag sova, imorgon blir det stan med Olli och Vilda! Mysigt! Puss!

äntligen

Beställde hem det här lill fodralet som varit slut i min storlek hur länge som helst, så det var bara att slå till nu när den fanns! I think it will be pretty nice till en brun kropp!
379 kr från nelly.com!

nu har den kommit!

Igår kom min klänning som jag beställde hem från asos för nån vecka sen, naaajs!

denim

Hej! Idag har jag som vanligt med min älskling Vilda, vi cyklade hem till henne och åt fil, som vanligt, och kollade på Vad blir det för mat, myyys! Igår var vi i stan och då fick jag syn på en jeansväst i RÄTT storlek från h&m så jag köpte den, för 249 spänn!
I helgen blir det grönan med mina bästisar, och på söndag ska jag köra moppe hela dagen för att kunna få körkort på torsdag!!!




zip&blue

Den här klänningen är så fiiin! 349 kronor från Nelly.com

maaaaaaaaaaaj

Ollis katt
.
Hej bloggen! Nu är det maj, och det betyder att det snart är sommar, även om det var sjukt kallt idag... Igår firade jag valborg som alla andra, åt middag och kollade på brasa, fint men kallt! Imorgon är det skola, orkar inte. Ha det bra, sov gott! Puss!

RSS 2.0