londonononon

Tjadå, nu drar jag och Bea till London! Hörs på söndag, puss!

tu deviendras milliardaire


Tisdag, imorgon onsdag, sen bara torsdag och sen FREDAAAG. Jag lever verkligen för helgen har jag kommit på. Idag började min dag med att min älskade bästis satt på bussen och det gjorde hela min dag. Imorgon får jag sova ändå till 9, dock sluta 17, men träffa bästis efter!!!! Godnatt älskade bloggen!

jätterandomNu ska jag sova. Godnatt!

men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Vissa låtar tröttnar man aldrig på. Den här har jag så himla många minnen till, men kan faktiskt inte relatera alls till den, vilket kanske är bra. Jag kan hela texten, skulle nog kunna sjunga den i sömnen och har säket lyssnat på den 100 gånger. Men den är fortfarande lika bra. Jag älskar fortfarande Maggios album, så starkt på nåt sätt. Tror att det här alltid kommer att vara en av mina absoluta favorit låtar, och någon dag kommer jag nog kunna känna igen mig själv i den.

Det är låtar som den här jag kommer visa för mina barn, att det var sånt är jag lyssnade på när jag var ung.

11/11-11 11.11

idag är det den 11 november klockan 11.11 2011. Det här är ett tidsinställt inlägg som jag skrev när jag var i frankrieke på jullovet, den 5 januari. Jag undrar vad jag gör idag? jag har väl antagligen börjat ett gymnasium, men har ingen aning om vilket? Undra om jag ens bloggar längre. Ingen aning. Vi får väl se!
Puss och kram

heiNytt från Bikbok!

Hejhej, idag har jag varit i skolan, sen mötte jag upp Vilda, Olli och Siri och vi köpte present till Jossaaan. Imorgon ska vi fira henne massoooor efter som hon fyllde 16 i måndags! Imorgon har jag sovmorgon, så nu ska jag nog sätta på en film och somna till den, pussar

tpl


jag vill också vara snygg!

åååååååh


it's the way I'm feeling I just can't deny


aldrig börja om igen

Happ, Rihanna ställde in. Sjukt kul! Nu sitter jag och Jossan hemma hos mig med varsin dator.

Hahhahahhahahhahhahhaha så jävla rätt


if only you saw what I can see

Hejjjj, nu har jag precis ätit och väntar på att Jossan ska komma. Vi ska väl antagligen mysa och så, får se vad som händer! Imorgon kör vi Rihanna, hoppas jag, blir sjukt besviken om hon ställer in..

Ha en bra kväll allihopa, puss!


RSS 2.0