sista april

Hej, glad Valborg (säger man så?)! Har precis duschat och nu ska jag åka till våra kompisar för att äta middag. Igår och idag var vi hos Olli, asmysigt, och jag och Vilda badade i en sjööö, asmysigt det med! Men nu måste jag sticka, ha det  bra, puss!

today it's thursday

Hej bloggen! Nu har jag äntligen skickat in mitt hemprov om andra världskriget, så jävla jobbigt! Ååh vad jag längtar till imorgon, för då ska jag först till stan med min älskade bästis Vilda, och sen på kvällen är det tjejmiddag hos älsklings Olli, och sen sover jag där! Den här veckan har varit jättekort, och bra, nu hoppas jag bara att det blir sommar och sommarlov snart! Sovgott, puss!

bubbles

Hejsan, har bränt sönder mina axlar, men jag hoppas att det lägger sig till imorgon, för det gör faktiskt ganska ont. Idag är det iallafall soligt och varmt, men nu stannar jag inne så jag inte bränner mig mer. Ikväll ska vi på restaurang och imorgon vid tre, åker vi hem till Sverige igen! Men det är ju tydligen sjukt bra väder även där, så det gör ju inte så mycket! Puss!

wihoo

Yees, iallafall inget regn imorgon! Då kanske jag kan sola en sista gång så att jag har lite färg när jag kommer hme till Sverige igen, hehe. Orkar verkligen inte med en sista dag med regn, åker ju hem på måndag.

nytt och fräscht

Nu när Olli har gjort om på sin blogg fick jag ryck och gjorde också det. Ändrade bara headern lite, men det är alltid något!

ruffle dress

En jättesöt klänning som passar perfekt till sommaren, kanske till och med avslutningen?

des fleurs


g l a d p å s k !

Det spöregnar här utanför idag, så idag sitter jag nog mest inne och äter godis! Hoppas det är bättre väder där ni är, glad påsk!

beställd!

Beställde denna från Asos idag, för ungefär 400 kr. Får se om jag ska ha den på balen eller kanske skolavslutningen. Den kommer i början av maj, så då ska jag prova den på! Tycker den är jättesöt! Vad tycker ni?

heartlocker

Idag var det blåsigt och regnig, inget kul alls. Hoppas det blir bättre väder imorgon.. Pusshej!

GRATTIS OLLI

16 år för faaaan! Älskar dig!

svar

Hej du! Jackan har jag köpt häri frankrike i en liten affär! Tror tyvärr inte den finns i Sverige!
Godnatt!

nytt


Idag köpte jag en skitfin jacka/kavaj som är som en jeansjacka ungefär, ett par havaianas (typ dom ända som inte skaver mellan tårna!) och en senilkedja till solglasögonen. Vet inte varför och jag vet inte om jag kommer använde den men den var billig, så vi får se!

today's

Linne, Zara // Shorts, Zara // Solglasögon, Lindex // Converse
Haha där fick ni se min röda bränna också! Yes!

sunny day

hola! idag har jag mest legat i solen och halvsovit och sen åkte vi en snabbis in till stan och shoppade lite. fick med mig några fina saker faktiskt, visar senare! nu har vi precis ätit en jättegod äppelpaj, och nu blir det film! ha en bra kväll!

2209

Hej alla! Idag har jag inte gjort mycket alls, mest legat och läst och solat, har bränt mig även idag! Lyckat! Imorgon ska vi nog åka in till stan, så det kanske blir lite shopping. Vi hööööööööörs! Pöss

nu, jordgubbar!



här vill jag stanna

Gud vad det är härligt att vara tillbaka till värmen. Det är så sjukt vackert här och jag vill inte åka hem!

första doppet för i år!

Hejsan! Bilder från idag då vi faktiskt badade! Vi en aning kallt men annars jättehärligt!

ny kategori

Har glömt att berätta att jag har gjort en ny kategori. Där publicerar jag inläggen som jag skriver när jag är ute och reser! Finns dock inte så mycket för jag har inte orkat lägga in alla tidigare inlägg....
Godnatt igen!

à demain

Godnatt alla där ute! Nu ska jag lägga mig i sängen och kanske kolla på någon film, eller plugga lite. Vi hörs imorgon med nya bilder! Sov gott, puss!
Låg som sagt i solen nån timme nu på eftermiddagen och kände att jag brände mig i fejset direkt! Bra där!

geting


18.59

Långkläning ♥ Bikbok
Jeansjacka ♥ Gina Tricot
Solglasögon ♥ Lindex
Converse

sunshine

Det blev tyvärr inget restaurangbesök för oss eftersom att bilen inte fungerade... Det får blir en mysig kväll här hemma istället!
Jag älskar solen!

butterflyyyyy


framme i värmen!

Hej hörni! Nu har jag kommit fram till Fraaaaance och har precis legat en stund i solen och blivit varm. Åh vad jag har saknat solen! Nu ska vi göra oss iordning för att gå på restaurang tror jag, vi får se om vi orkar! Ha en bra dag, puss!

levi's

köpte förra sommaren, på loppis ett åar gamla levi's jeans som jag tänkte göra om till shorts. jag tyckte inte alls att dom blev bra som shortsen fick ligga i garderoben hela sommaren... nu tog jag alldeles nyss fram dom och lagade dom, klippte lite och nu är dom ju faktiskt snygga! eller vad säger niiii?

dagens

Linne - Bikbok // Jeansshorts - avklippta jeans från Cubus // Hunters

hej vår

det är sjukt varmt ute och jag går runt i bara shorts! snart är sommaren här!

ge mig

jag vill verkligen ha en sån här! provade den i mitten, från topshop idag, och den var så fin! ÅÅÅÅÅÅH! dom andra är ifrån h&m och bikbok!

two new

Var som sagt i stan med Vilda både igår och idag, så jag kunde ju inte komma hem tomhänt!
Fick med mig en snygg bikini topp för bara 49 kr (!!) och en söt magtröja (nejnej, jag har ju inga såna redan...) för 149 kr!
Båda från Bikbok!

hej och hoj

hejsan! åh äntligen är det påsklov! idag slutade vi jättetidigt i skolan, så jag och vilda åkte in till djurgården och hade mys med jordgubbar och annat gott! vi satt utan jacka i bara linne, och det betyder att våren verkligen är här!!!! ååh vad jag älskar det!
love you my beeeest friend!

favoriter från h&m just nu


k

Åååh, bara 3 dagar kvar till påsklov och bara 32 skoldagar kvar till sommarlov! Nice!

sleeeeeeeeeeeeeepy

Nu ska jag sova, skola imorgon ju! Den här veckan kommer förhoppningsvis gå rätt snabbt, och på söndag åker jag till fraaaaaaance! 
Snart är det ju dags att börja tänka på balklänning inför balen i nian. Dessa är från asos och jag tycker nästan alla är fina, har ni någon favorit?
GODNATT!

dagens tips

Så underbart gott knäckebröd. Det smakar sött och kanel, och går att äta bara som det är! Tips när man blir sugen på något som man ofta blir, hahah!

jag ♥ bikinis

Jag kan inte få nog av bikinisar, skulle kunna ha hur många som helst! Vilken är eran favorit?

Love yoou


Den här tjejen


Väntar på dom här tjejerna


Det fanns ingen nyare bild på er två som jag hittade, maha


PUSS IFRÅN TJEJEN PÅ BILDEN HÖGST UPP.

// Josefin "The most awesome girl in the world" Aadde

klart jag är med!

Hej! Nu är jag med och tävlar om att vinna en goooodiebag här! Gå in där om ni också vill vara med!

måste bara visa

Idag hade vi en tårttävling på kyrkettan, vi skulle alltså dekorera tårtorna så fint vi kunde, men det skulle ju smaka gott också! Hur snygg blev inte våran? Skitgod var den också. Men nej vi vann inte. K.

godnatt

Det här bli nog sista inlägget för idag. Vi hörs imorgon!
Oj vad ovanligt att jag vill ha sommar....

blow my mind

SOMMAR!

våååååååååååår

Yes! Äntligen har våren kommit! Började halv nio idag, hade det mysigt på kyrkettan, slutade tidigt och gick hem. Imorgon är det dock skola som vanligt, men har inte alls särskilt stressigt så det är lugnt! När jag kom hem sprang jag ut och tog lite bilder, så här är vad har jag på mig idag!
Röd tröja - Gina tricot
Jeans - Carlings (Dr. Denim)
Jacka - H&M
Hunters - London
Solglasögon - Lindex

klassiker

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Just nu skulle jag nästan göra vad som helst för att få lite vår och sommar! Jag älskar att fota blommor (vilket många andra också gör...), och jag älskar bilden med bollblomman på. Har ni någon favorit av dessa?

fjärde april



Hej alla! Gud vilken härlig dag det var idag! Sol, god mat i skolan, sköna lektioner och sluta tidigt. Var med Vilda efter skolan som vanligt. Vi åt fil som vanligt och hade kul som vanligt. Imorgon ska vi till kyrkettan vilket betyder att det inte är någon skola! Underbart! Efter det tror jag att jag ska GÅ hem och kanske gå ut och fota om jag orkar. Fick typ ryck idag om att jag ville det, haha! Om 11 dagar är det påsklov. Åh.

tipstipstips


Måste bara visa vad jag läste alldeles nyss!

Påsar under ögonen

Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

 

Misslyckad brun utan sol

Blev du fläckig av din brun tan sol? Lugn, räddningen finns i skafferiet. Häll lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga partierna. Lätt som en plätt!

 

Gula naglar

Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

 

Torr och fnasig hud

Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

 

Raka ögonfransar

Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

 

Det här läste jag på den här bloggen och hon hade tydligen hittat dem på Veckorevyns hemsida. I vilket fall som helst är det grymma tips som jag absolut ska prova nån gång!

 

p.s glöm inte minitävlingen här!


robyn


Nu har Bianca lagt upp bilderna från Robyn! Gå in här och kolla om ni vill se mer!

tävling

Nu ska jag har världens roligaste tävling! Det enda ni ska göra är att gissa på hur många inlägg jag har skrivit totalt sen jag skaffade den här blogga för ingefär två år sen. Låter det enkelt? Haha vi får väl se. Ni får gissa hur många gånger som helst, och den som kommer närmast får en, hmm, äsch det kommer jag på sen!

Så kommentera allt vad ni kan!!!


bara för att

Bara för att jag inte har något att blogga om så ska jag berätta för er hur jag sminkar mig, till vardags, skolan.


Solpuder från Clinique sätter jag på med en enkel borste från h&m, älskar mitt solpuder, att man ser brun ut gör allt bättre!

Sen tar jag lite rouge från FACE med min mysiga borste från MAC. Rouget heter Universal.

Sen tar jag lite concealer där det behövs, från nåt konstigt märke, men det är bra iallafall!

Sist tar jag min vattenfasta mascara från  Max factor, men doch bara på överfransarna, annars ser jag så mörk ut under ögonen...  Innan böjer jag fransarna med en ögonfransböjare (om jag kommer ihåg), den här är från h&m.

Sen är jag egentligen klar, men ibland, inte så ofta tar jag yttepytte lite läppglans. Det här är från FACE och heter Jasmine som ni ser!

Jaaaaaaa hörni, intressant inlägg. Antar att det här inlägget hamnar i eran carebox direkt!

after a hurricane comes a rainbow


Jag älskar västkusten. Det bästa är att i sommar kanske jag får spendera en vecka där med mina bästisar ♥

mina väskor

Här kommer en till grej ur min gerderob. Ni vet väl att jag har en speciell kategori för det här, så det är bara att kolla tillbaka om ni har lust med det!


1. Accent 2. Lindex 3. Smögen (vet inte vilket märke) 4. NYPD

Jag älskar min fransväska, så det är min favorit. Vilken är eran favorit då? Kommenteraaaaa!

wowowowowow

Godmorooorooroorororoororororogon! Idag är det en pluggdag inget roligt alls. Sen är det bara två veckor kvar till påkslovet och jag åker till Frankrike! Äntligen lite värme! Men dessa två veckor innebär sjuuukt mycket prov och läxor, så det är bara att göra. Ha en mysig söndag!


Jag vill ha moppe nu!

hej

Nu är jag trött och jag borde sova, men jag orkar inte gå och borsta tänderna. Och så är jag hungrig. Idag har jag varit på moppekurs i 10 timmar, från halv nio till halv sju, det är väl tio timmar? Aja, det var iallafall länge, men det är det värt för snart får jag moppe! Yes! Nä hörni, nu orkar jag inte skriva mer, hejdå, pusshej!



my giiirls

hola


bild: weheartit.com

Nu ska jag gå och sova, ska ju upp tidigt imorgon eftersom jag ska på moppekurs redan halv nio. Har miljoner läxor och prov att plugga till men det löser väl sig! Sov gott!

RSS 2.0