Vilda skriver

Nu ska jag skriva en sån där mesig och fjantig text till Wilma, fast jag menar det jag skriver. 

Hon är bra
Hon är bättre
Hon är bäst
Hon är Wilma

Den här tjejen, Wilma, hon är fantastisk, för er som inte förstår, så tar jag det på engelska INCREDIBLE
Hon är smart (VÄLDIGT SMART), finurlig, påhittig (Kommer alltid med bra idéer t ex. som att gå upp på Hammarbybackens topp och ha pick-nick, fast tyvärr så failade det, haa), snäll, väldigt omtänksam (t ex, när jag skulle leta efter ett par blomtights så hjälpte hon mig att leta efter dom i veckor, hon är snäll hon !), rolig, en jäkla humor (en som ofta ingen förstår, förutom jag ;D), fin kropp, fint hår, fina fräknar (Hur många som helst :D) och hon är coool, jäkligt cool för er som  inte förstått det.

Wilma är allt och JAG ÄLSKAR HENNE.

//Vilda


skååååååååååne

Imorgon drar jag en sväng till Skåne. Ha det braaaaaaa!

Här kommer en stor fet bild på Bea


fin


högt över ängarna

I torsdags var jag med Vilda, och vi gjorde en ovanlig grej, som man typ bara gör en gång i sitt liv. Vi gick upp för Hammarbybacken. Usch! Aja, det var fint där uppe men inte så fint så man kunde ha pickninck. Så vi tog bara några bilder där upp och gick sedan ner igen och satte oss på en betydligt mysigare brygga!Eftersom min kära Macbook tillhör skolan var jag tvungen att lämna tillbaka den under sommarlovet, så nu har jag en gammal vanlig. Men det ska väl gå ändå! Jag har precis laddat ner ett program som heter Photoscape där jag provade att redigera bilderna i. Det finns att ladda ner här!

PUSSSSSSSSSSSSS

Olivia

Idag har jag varit med Oliviaaaaa! Har inte träffat henne på över ett år, så det var JÄVLIGT kul! Åh vad jag har saknat henne!

WIIE

TÄVLING HÄR! HOS PHOTONERDEN!EXTRAEXTRA

OLIVIA ÄR I SVERIGE!

MOHHAHAHA


RSS 2.0