IT'S TRUE

Hej och hå. FÖRSTA ADVENT PÅ SÖNDAG! YEEEAH! Nu längtar jag efter jul. Efter pepparkakor, lussebullar, julgran, julhandling, och SNÖ! Varför kan det inte komma ens liiite snö? Gaah, vad är en jul utan snö? Jag har iallafall jättemycket i skolan just nu innan jul, så det är bara och plugga och plugga helt enkelt. Och hoppas på det bästa.

Imorgon ska jag först in till stan med Vilda, vi ska köpa presenter til Ellii och Elviiiira som har fest på kvällen! Det ska bli jättekul! Jag hoppas att jag och Vilda kan plugga lite samtidigt som vi fikar elller nåt. Sen på söndag är det ju som sagt FÖRSTA ADVENT! Då ska vi baka pepparkakshus :D

Ha det bäst !♥


OH MY GOD

Kollade just genom några gamla bilder, och hittade det här ;




Det var när Jessica och jag hade en heldag på stan (och då menar jag HEL dag). Vi gick barfota på djurgården, klättrade i träd, åt glass, fikade, doppade fötterna i vattnet, pratade och allt det där underbara. Jessica, du är en av min, bästa, finaste och underbaraste vän! Du är nog den finaste personen jag vet! Jag älskar dig!

FRIDAY NIGHT

Hello there! Sitter och kollar på Idol... Det är ju inte ens kul längre... Men TOVE är bäst! I helgen måste jag plugga, för jag har tre prov nästa vecka, så vi ses när det är avklarat.

Idag var jag i Mölnvik och gjorde lite olika saker med Siri och Vilda. Jadu, vi var med om lite olika konstiga saker idag (?) haha. Köpte lite tofsar och hårspännen som ALLTiD tar slut, det var bra. Ja, men ha det bra!

Pusshej

SOVMORGON

Godmorgon. Jag har sovmorgon och ska snart åka till skolan. Puss och kram

ELINAA

Gooooodmorning, här sitter jag med feber. Jippie. Inte.

Elina fyller iallafall år idag så jag ville bara säga grattis! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HONEEEEEEEY! Den här bilden tycker jag är jättefin, Elina och Jessica på Djurgården :D

Och så tar vi en bild på mig och Ellie också on the train :)


Pussssssssssssshej♥

CHAITEÄRGOTT

Har hittat mitt nya favorit te!



SJUK

Oh nooo, jag är sjuk! Tänk om det är svininfluensan!


DREAM BIG



JAG HAR LÄRT MIG

Vill ni veta hur man gör en bild som en länk ? Joo man gör såhär, du laddar up den bild du vill ha, precis som vanligt. Sen markerar du bilden och gör länk precis som vanligt. Så istället för att markera en text som länk, markerar du bara bilden istället. Enkelt va ?




Klickaklickaklicka

Har fixat min blogg lite, nya färger och sånt. Fint ? :D

.

KLICKA


KLICKA PÅ BILDEN OCH SE VAD SOM HÄNDER!

BRIGHT EYES


En oförglömlig kväll.

Ett litet kollage från i fredags hemma hos Jossssss! GLÖM INTE ATT DET ÄR VILDAS BILDER! JAG BARA LÅNAR!


HIT MUSIC ONLY

softa <------- Jag säger bara en sak. Klicka. (Vår bästa Spotifylista går att hämta hääär!)

paparazzi


OH YEAH

YEAH! Jag, Siri och Elina hade det bäst igår! Vi åt Ben and Jerry's och kollade på Hannah Montana. Den var faktiskt roooolig. Sen satte vi på Män som hatar kvinnor, fyfan. Den är läskiggggg!! Aja, sen somnade vi vid två och vaknade typ elva och gick ner och åt en stoooooooooor fruktost. Sen vare brunch med släkten. Naaaaajssss!!

JAG ÄLSKAR ER!!!


GURKA

Hej, hur mår ni ? Jag har det bra, väntar på att Elina och Siri ska komma hiit! Vi ska ha en liten myskväll med Ben and Jerry's och Cider. Och kolla på HANNA MONTANA THE MOVIE. Haha ja faktiskt.

Igår var jag hos Josss på tjejmiddag. Jag säger bara en sak. B Ä S T ! Vi kollade på skräckfilm och jag skrek som in i... Ja ni fattar. Sen vid 1 gick jag och Vilda hem till henne och sov. Sen vid fyra idag gick vi på ett bröllop, och ja, nu är jag här och vääääääääntar.

Ha det bäst !

Jag, Siri och Elinaaaa

MERCI DE TA PHOTO



Fotat i Frankrike, när jag var där förra veckan. Förresten, jag ångrar mig. Jag längtar efter sommar!

ABCDEFGHIJKLMNOPQR

JAG LÄNGTAR EFTER JUL.



RSS 2.0