solsidan

Jaaaaa! Solsidan om, hmmmm, en halvtimme! Åh vad jag älskar det.

HAHAHA jag döööör!

ångest

Neej, nu måste jag sätta mig ner och plugga biologi ändå tills det blir mörkt, då Solsidan börjar! Helgens höjdpunkt! Bea åkte precis och jaa det ändå jag kan göra nu är att sätta mig vid mitt skrivbord och börja, kul.


asså shiiiit vad bea är cool

kul

Haha kolla på filmen, vilka konstiga tjejer, hittade den just på youtube...............


hejhejhej

Hejsan, nu har jag och Bea vaknat och vi ska göra nåt kul. Igår såg vi på Easy A, kuuuul film! Nu ska vi chilla lite, cyaaa!


Här är bara en av dom fula bilderna vi tog igåår, riktigt misslyckat.

lalala

Hello sweetiepies, nu säntar jag på att Bea ska komma hit och vi ska myyysa och äta godis som vi alltid gör ! Eftersom jag har så tråkigt kan jag ju lika gärna lägga upp en liten bild på mig just nuu! xoxo


Magtröja - H&M
Chinooooos - Gina Tricot

top 5

Nu ska jag visa er mina top 5 ställen på jorden, där jag har varit iallafall!

1. London

2. Stockholms Skärgård

3. Frankrike

4. Skåne

5. Västkusten

.
.
.
Vilka är era?

vildapilda

Hejhej, uppdaterar lite snabbt! Nu har jag och Vilda precis bakat kärleksmums aka Ullas chokladrutor. Nu ska vi kolla på Andra avenyn och dricka fläderblomssaft. Pusssshej!


love this gaaaaaaaaaaaal!

thank god it's friday

ååååh det är ju fredag idag! absolut bästa dagen på hela veckan!
imorse dansade vi zumba med skolan, skitkonsigt men kul, haha. ikväll måste jag vara barnvakt åt nova, men det blir nog mysigt ändå!


bea

På lördag får jag äntligen träffa denna fina människa! Har inte träffat henne på jäääättelänge!

thursdayyyyyy

Hejhej, har just kommit ut ur en varm dusch, har varit skitkallt idag ju! Åkte till stan och fikade med Siri och Vilda, sen åkte jag och åt sushi med mamma, sen köpte jag sushi till Jossan och hängde där ett tag! Hon har ju varit sjuk hela veckan så jag har saknar hennnneeee :( Imorgon ska klassen köra Zumba på morgonen, sjukt. Åååååh det är fredag! Nu ska jag sätta mig och plugga lite, det är ju alltid bra. Pussssssssen!
Nutteeeeeeeeeeee! Love you!

sleep time

Skön dag i skolan, bio, donken, idrott, film! Imorgon ska jag på öppet hus med Vildiss och Siri! puss och kram!
skön låt!

vaken om natten och drömmer på dagen


London, hur fint?

how could the silence be so loud

Yoooo, hej! Nu är jag klar med läxor, har tränat och duschat. Tänkte sova snart eller kanske kolla på en film. Har ju utvecklingssamtal imorgonbitti också...suck. Men dagen blir helt okej eftersom vi bara har två lektioner, för vi ska på bio! Najs!
.
.
.
Gissa macrobilden! Den som gissar rätt får en... puss!

149 kr

mihihi glömde ju att visa mitt nya linne som jag också köpte igår! från bikbok!

hejej

ååh vad skönt, hemstudiedag idag. alltså bara läxor och inge lektioner, soft! sov läääänge, pluggade massor, åt semla, och nu? kanske städa, kanske blogga, kanske bara ta det lugnt! vi får se! puss

tigers

jag gillar den här! 149 kr från h&m!
nu ska jag sovaaaaaa! godnatt!

fransar

Här är min nya topp från Bikbok! 99 spänn! Shortsen är också nya, jag klippte av ett par jeans, men jag funderar på att klippa av dom så mycket så att man inte viker upp dom. Så att dom ser ut som dom här! Vad tycker niiiiiii?
Pussssssen

skitkul

Jag: Vilda, du måste hjälpa mig att ta bild på mina nya kläder!
Vilda: Jaa, mig meeeeeed!
Jag: Japp! Eller...vänta, vad köpte du?
Vilda: Ehm...HAHHAHAHAHAHAH
.
.
Riktigt torrrrrrrt

guestblog

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Vilda hääääääääääääär!
Nu ska jag visa er hur Wilma såg ut idag! Precis såhär

Blus - Zara
Svarta jeans - Carlings
Hunters
Bustier - Bikbok

p.s. facelook också , fett snygg kompiiis jag har!! puuss // V

globen

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, den 2 november 2011 ska jag, Vilda, Jossan och Siri gå på RIHANNA! JAAAAA!
äntligeeeeeeeeeeeeeeeeen!

sommmmmmmmar

det här vill jag ha innan sommaren! ge mig nuuuu!
bikini - h&m
långklänning - h&m
topp - bikbok
skor - vagabond

grey

nu har jag målat naglarna, eller jaa bara ena, för jag orkar inte den andra! care på den!

söndagkväll

Hej, nu har jag precis pluggat färdigt för idag, och ätit middag. fick inte gå på bio för mamma så jag och jossan får göra det nån annan dag i veckan. det var iallafall skitmysigt hemma hos julia, vi badade, åt godis, kollade på film och pratade, shit vad längesen jag såg alla dom! jag kom väl hem runt två och då gick vi ner till havet och åkte skridskor, myyyyyyys! nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta då SOLSIDAN börjar!! jaaaaaaaa wiiiiiiiiie!
bild från dag ute på isen

Påväg hem

Hejhej, nu är jag i Slussen och ska ta bussen hem, och senare ska jag och jossan gå på bio! Nu måste jag gå hela vägen på perrongen för jag gick på där fram, fuck! Pusshej

alexa

Tycker nästan att den billiga varianten är finast, eller vad säger ni?
Nu måste jag göra mig i ordning för att åka till Juliaaaaaaaaa

godnatttttttttt

åååh längtar tills jag kan gå runt i jeansshorts,,,,,

oj hej

Hejsan, nu är jag hemma. Vi var ju och kollade på cikrus cirkör inne i stan, hur coolt som helst! nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och sova läääääänge imorgon. på kvällen ska jag på en liten tjejmiddag hos Julia! myyyyyyyyys! godnatt sötisar!

ni bestämmer

Heeelp me, vilken tycker ni jag ska köpaa? Kommentera nu nu nuuu!

coolt


geting

Hello, nu sitter jag i min säng och pluggar lite, eller jaa, försöker iallafall. Idag var jag en liten snabbis med Jossi i stan, och sen åkte jag hem och åt sushi! Imorgonkväll ska jag på Cikrus criköör, det ska tydligen vara ashäftigt, så det blir ju kul. På lördag kväll ska jag träffa Julia, Malin och Rebecka, skitlängesen jag såg dom! Nu ska jag göra nåt annat, är sjukt trött så jag somnar väl snart, pusshejs!
så jävla snygg bild från västis, helt oredigerad!

hej fullmåne

Tog den här bilden alldeles nyss!

onsssdaaaag

Tjaaaa, har just haft ett kort men mysigt samtal med jossan och tänkte snart dra mig mot sängen. Idag var jag med Vildis och vi fikade på espresso house och jag köpte en kjol från H&M. I tisdags skulle ju jag och Beiis åka skidor men vi tyckte det var lite för slaskigt så det blev inte av, vi får hitta en bättre dag! Nu ska jag välja kläder till imorgon, eller juste det har jag redan gjort! Pussen på slussen / Wilmissssssssss
Coola brudar som dricker vanilj latttttte

hammarbybacken

Hejhej, idag är det måndag, och jag år i skolan just nu. Efter skolan ska jag som vanligt vara med Vilda, najs. Imorgon ska jag vara med beaaa, vi ska åka skidor i Hammarbybacken, jaaaaaaaaaaaaa!


Bea är en ltien mupppppp

bildererer

Här kommer bilderna från Orsaaaaa, men kommentera lite också va?


hemmmmmmmma

Nu är jag hemma, eller jaa, vi kom hem för typ fem timmar sen men, ja. Ni missade väl inte Solsidan hoppas jag, så jävla kul! Aja, vi har haft det asbra i fjällen iallafall, men det var väldigt kallt bara... Nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa lite för imorgon! Snaaaaart kommer några små bilder! Pussennnnnn

väska

Kolla vad fin väskaaa, från Gina Tricot!


Svart eller brun?

orsa grönklitt

Tjaaa, nu har vi kommit fram till våran lilla stuga och hela vår släkt är här. Imorgon ska jag åka längdskidor hela dagen!
Här kommer some pictures från när vi var där förra året! Pusssiss!





vi drar till fjällen

Hejsan, imorgon drar jag och min familj till fjällen över helgen, men det kanske dyker upp några tidsinställda nån gång! Annars hörs vi på söndag kväll! Pusshejs!


godnattis!

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Vi hörs imorgon! Pusshejs! Outfit of tooday,,,,
Jeans - Gina tricot ♥ Spetströja - Cubus  ♥ Klocka - Clas Ohlsson(haha) ♥ Ringar - Primark

spring

Här är lite av det som kommer finnas på gina tricot i vår! fick ju ett presentkort på 500 kronor där så jag håller på att se om jag hittar något jag är sugen på. väntar nog hellre lite längre på mer sommarkläder!


redigerad eller icke redigerad?

Före:

Efter:


Vilken tycker ni är snyggast? Jag tycker lätt den sista, jag älskar att färgerna är så starka!

tidsinställt godmorgon

Gooodmorning, sovit gott? Nu är jag i skolan och har engelska, kul! Men ni som har turen att istället vara inne på min blogg får njuta av de här fina tatueringarna. Om jag någon gång i mitt liv ska tatuera mig ska det vara något litet, enkelt och diskret, ungefär som dessa!
Se och njuut!





Jag tycker att alla är så fina, men om jag skulle göra någon av dem skulle det vara den med ankaret. Jag vet, alla har så men det är ju så fiiint! Vilken tycker ni är finast då?

nu ska jag sova!

Godnatt bloggen! Nu ska jag krypa ner under mitt mysiga täcke och lägga mig på min mjuka kudde och sova, är så himla trött! Vi hörs imorgon, pussar och kramar!
Gammal bild från i somras, ååh brun!

parteyyy


måndag

Hej, jaa första skoldagen idag efter jullovet. Fett tråkigt. Men den här dagen var ändå hekt okej eftersom vi inte hade några lektioner, så imorgon börjar det på riktigt! Vi slutade runt ett och då åkte jag, Marran, Vilda och Siri till mölnvik och chillade lite där. Sen åkte vi hem till vilda och vi geekade andra avenyn, så jääävla bra! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på någon film, och sen sova. Imorgon ska jag äta sushi med jossan, har inte ätit det på typ tre veckor, herregud! Aja, godnatt på er, puss!


Den lilla filuren till höger är just nu på teneriffa vilket jag gärna också skulle varit nu! Saknar dig elinaaaa!

gifts

Det här fick jaaaaaaag!

söndag

Neeej! Imorgon börjar skolan! Jag orkar inteeeeeeeeee! Okej, men det är snart sommarlov, kämpaaaa! Idag var vi som sagt på bio, och jaa den var väl helt okej den dör Winters bone... Men vi hade iallafall mysigt! Nu har vi precis ätit tårta med farmor och farfar eftersom jag fyllde år för ett tag sen, så jag fick lite presenter också som jag ska visa sen.

cool

Nu börjar bion! Ikväll kommer farmor och farfar på middag, trevligt!

winters bone

Heeeeeej, nu har jag och vilda precis vaknat och ska alldeles strax gå och äta frukost! Klockan ett ska vi åka in till stan för att kollla på bioo with tha girls! Naajs! Men nu ska vi gåååå, pusshej!

comment

Hej och tack! Shortsen är gamla avklippta jeans från Gina Tricot och skorna kommer från Primark! :)

vilda och jag är söta som socker


tjatja

Hej, nu sitter jag här med vilda och idag har vi varit i Nacka forum. Jag köpte lite grejer på rean, kolla hääääääär!
Body 75 :- ♥ Bikbok            Kofta 150 :- ♥ Bikbok           Tröja 50 :- ♥ H&M

borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma!

Nattblogg från telen

Det är helt stört vad jag saknar my friends. Jag har fakiskt aldrig förstått hur jobbigt det är utan dem. En vecka går bra, men sen går det inte. Jag har alldeles för mycket att berätta om men alldeles för få att prata med. Mitt liv fungerar inte normalt utan regelbundet umgänge med mina bästa vänner. Godnatt!

looking

Hejhej, nu får vi alldeles strax gäster, och imorgon åker vi äntligen hem till Sverige! Flyget går runt 1, så vi åker härifrån vid 10! Såhär ser jag uuuuuuuuuuut!
Linnet är från H&M !

mer macro

Här kommer mer macro bilder som jag tog alldeles nyss med nya objektivet och stativet!
En tomat, en hörlur och en ring...

vilda har ju ett liv också

HAHA det verkade so att vilda och olli hade kul! Haha fast det var ju faktiskt ganska kul!

must have!


åååh, jag bara måste ha det här! Jag och Vilda ska shoppa på lööördag, så då jävlar!

late

Shit, hade helt glömt bort det där med nyårslöften! Men här kommer dom iallafall, puss!

kläder från h&m jag bara måste ha


dagens tönt

Jahaja, jag har verkligen ingenting att göra här i Frankrike! Så jag tog med mig kameran och fjärrutlösaren upp i trädgården hahahahaha, så här har ni, ones in a lifetime, en dagens outfit!
Svart tröja - JC    Shorts - avklippta från Gina    Skor - Vagabond
Yeees, nu du bea, nu slipper jag springa fram och tillbaka när vi tar självutösarbilder! Najs va?

h&m

gud vad jag är ledsen över att jag alltid, varenda år, missar mellandagsrean. Aja, jag får sitta och sukta på nätet! Kolla vad fina kläder jag hittade! Vill ha allihop! Men imorgon ska jag och mamma åka in till stan här i frankrike, så jag får se om jag hittar något! Pusssar!
dör på dom här bilderna! så jävla snygga modeller och kläder!

tvåtusentio

Såhär såg mitt 2010 ut, bästa året hittils!
Vi började den sista terminen i åttan och på sportlovet åkte vi med konfan till björnvallen,
jag och min familj åkte ner till huset i frankrike,
jag och mamma åkte till London,
jag åt sushi heeeela tiden,
firade valborg med mina bästisar, dessa + siri och jossan såklart
det var inte så långt till sommarlovet, och jag var med bea en solig dag i maj,
och jag pluggade in i det sista,
jag var med vilda, här var vi uppe på hammarbybacken,
det blev äntligen sommarlov och olivia kom tillbaka till sverige,
jag och min bästisar åkte till frankrike,
när dom sedan åkte hem kom bea dit,
jag åkte upp till vildas landställe i hälsingland,
sedan skärgården med bea,
sista veckan på sommmarlovet åkte jag och vilda till västkusten, ett perfekt avslut!
skolan började och jag fick den här "bilen" av pappa, hahahahaha,
thaibuffe med bästisar,
den första snön kom i oktober,
åkte till london med bea,
köpte ett par hunters,
klippte mig och var med bea ofta,
jag och vilda hade partaj,
och sen slutade skolan, det blev jullov och julafton, jag fyllde år och det var nyårsafton!
jaa hörni, det var lite av mitt år 2010! skitbra faktiskt! tack alla ni som gjort mitt år gryyyyymt!!
pussar

i miss you

Jag saknar mina bästisar så jävla mycket! har inte sett dom på flera veckor, men på lördag ska iallafall vildis hon sova hos mig och vi sa ha det skitmysigt som vanligt. Äta godis, kolla på andra avenyn (haha) och kanske fota! Vi får se helt enkelt. Nu tänkte jag dra mig mot sängen, pusshej!

Jag älskar er sjukt mycket, ni är bäst!

gorilla

Juste, jag fick ett sånt här kamerastativ i julklapp också! Faktiskt väldigt bra att ha om man vill ta bilder med lång slutartid osv. Jag provade det direkt och bilderna blev faktiskt väldigt finaaa! Jag tänkte använda det när jag tog bilderna på fyrverkerierna men jag glömde såklart bort det, men jag lovar att bilderna skulle blivit bättre då!

pop up

Hejhej, nu har vi äntligen kommit fram till huset i fraance efter många timmar i bilen. Mitt jullov hittils har varit jättebraaa! Har firat jul, fyllt femton, åkt skidor och firat nyår! Fick en massa fina julklappar och födelsedagspresenter bland annat en fjärrutlösare, ett supermacro objektiv, kläder, konsertbiljetter, böcker och mer! På fredag åker vi hem till stockholm igen och sen börjar ju skolan igen...
Firade julafton i skåne,
åkte vidare till alperna,
fyllde år och fick ett nytt objektiv till my camera och tog såna här bilder, guess what it is?
och sen var det nyårsafton. Efter 8 timmar i backen var sjukt trött så jag somnade men vaknade vid tolvslaget igen, hahahaha!
Jaa, det var mitt jullov hittils, nice huh? pusssssssssaaaaaaaaar

RSS 2.0