danmark

hej bloggi! idag blev det en sväng över till danmark, och imorgon går flyget hem till stockholm igen. på måndag åker vi äntligen till frankrike! äntligen kommer vi till den riktiga värmen! och sen kommer bea och joinar, det ska bli så jävla underbart! saknar min bea ♥

Här kommer iallafall lite bilder från idag!




en till


Jaa hörni, hur många såna här bilder har man inte tagit då? men varför inte en till?

Idag har jag mest badat, solat, cyklat och varit på loppis. imorgon blir det danmark över dan, och på fredag åker jag hem till stockholm igen! sov gott, puss

20 kronor




loppis, wie!

midsommar

Såhär såg jag ut på midsommar då!

mitt i natten

Mysig dag idag, nu är jag skittrött så nu ska jag sova. Hörs imorgon!


bildbrist

Jag orkar inte blogga längre, det är inte kul att blogga om man inte har några roliga bilder att visa ju! På torsdag åker jag iallafall till skåne för att fira midsommar, efter det har jag säkert massa roliga bilder att visa, så då kommer jag blogga! Wiiie! Nu ska jag sova i min underbara säng! Puss!


bff

Hej! Har nyss kommit hem efter att ha tagit ett kvällsdopp i Ösby Träsk med mina fina vänner, och innan det var vi och såg Something Borrowed! Den var hur mysig som helst, en typisk tjejfilm, haha! Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och sova, godnatt hörni!

Juste, imorgon åker min Vildis till Italien (nej inte alls avundsjuk), där hon ska vara jättelänge! Kommer sakna henne så himla mycket! Ha det bäst nu Vilda och sola lite åt mig med!


Här har ni en bild på snyggingen!

i dina ögon drunknar jag

Godmorgon, nu ska jag snart in till stan med mina tjejer och senare ikväll blir der bio! Snart är det ju midsommar också, vet inte riktigt vad som händer då, vi får se helt enkelt. Juste då måste man ju ha en klänning också, ah vi får se vad jag hittar!Vad ska ni göra på midsommar? Ha en bra dag! ♥


ni gör mig hel

Kom precis hem efter en mysig middag på sushin med Jossan, ååh mys! Nu är det sommarlov på riktigt.


sometimes

Ibland behöver man dagar då man inte gör något alls, precis som idag. Idag har jag bara sovit, ätit och kollat på paradise hotel och herregud vad skönt det var! Ikväll blir det dock grillning och bad med min underbara klass på Södersved! Ha det braaaaa ♥


Jag har inte fattat att det verkligen är sommarlov nuuu!

sommarlov!

Hej bloggen, lite för längesen nu va? Men jag har haft fullt upp med skolbal, skolavslutning och vara med mina kompisar! Balen var skitlyckad, hade jättekul och alla var hur fina som helst. Vi åt jättegod mat och efteråt dansade vi så att det rann om oss. Dagen efter var det skolavslutning som mest innehöll tårar istället för skratt. På kvällen firade vi sommarlovet hemma hos Maria med bad och grillning! Såååå nu vet ni det, nu kommer lite bilder från balen!


Såhär såg jag och Vildisen ut


alla var så fina!

Vi var söta

Mina allra bästa vänner som jag älskar så jävla mycket ♥

Jag hade den bästa kvällen i mitt liv som jag sent kommer glömma!


Åh herregud, har nog aldrig gråtit så mycket som när jag skulle säga hejdå till min älskade klass. Fyfan vad jag kommer sakna er.

Solen ♥

snart

Hej! Idag är det sista dagen i nian för mig. Idag är vi lediga men ikväll är det bal! Nu är allt fixat, till och med naglarna så nu ska jag alldeles strax åka till Vilda! Ha en bra dag så hörs vi imorgon med bilder!

godmorgon!


Hej hörni, vaknade för en stund sen och nu ska jag direkt ut i solen för att solaaaa! Måste bli brun till balen som är på måndag (!!!). Igår var hela klassen på gröna lund, jättemysigt! Vi hörs sen, puss ♥

Juste, vet ni vad som hände igår? Jag fick verkligen fågelbajs i håret, sjukt äckligt! Men nu efter en lång dusch är det borta, haha!


efter regn kommer solsken

som man brukar säga. jag vaknade upp av spöregn men nu har solen komit fram igeeeeen!


mina två bästa vänner

Jag tror inte att jag har presenterat mina allra bästa vänner för er. Dom har följt med mig i ungefär fem år, alltid varit nära och hjälpt mig. Vi har rest till Turkiet, Frankrike, Spanien, London och massa andra ställen tillsammans och aldig har de försvunnit. De har varit borta då och då, men de har alltid hittat mig igen. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dem, för nån gång måste de ju försvinna. Kanske druknar de nån gång eller så blir de lämnade på nåt hotellrum, men då vet jag att jag har haft fler underbara år med dem. Jag pratar förstås om mina älskade hårspännen, som jag har använt nästan varje dag i fem år nu ♥


hello


Jag och Vildis

Godmorgon!

11

Men k här ger man er massa roliga inlägg och ingenting får man tillbaka. Kom igen och kommentera nuuu!

goodnight people


Jag och Elina

Nu ska jag faktiskt sova, tror jag har solsting eller nåt för jag är så himla trött. Sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon!

hela världen är min


sommar

Det här hade jag på mig för nån dag sen, nu är dock benen betydligt rödare men förhoppningsvis snart mer åt det bruna hållet!

Tröja - Bikbok

Blus - H&M
Solglasögon - Lindex
Shorts - Avklippta jeans från Cubus
Espadrillos - Frankrike

7 juni

Hej, shiiiiiit vilken sommar det är! Har pressat sönder och därför bränt sönder mig, solkräm nästa gång tror jag! Idag har jag varit i skolan, slutade tidigt och var med Vildisen. Imorgon är det sista skoldagen för hela grundskolan och snart sommarlov!!!! Ha det bäääääst, puss!

RSS 2.0